Det är alltid bra att ha reklamgodis redo ifall det dyker upp ett passande tillfälle för att ha mässor eller event med väldigt kort varsel. Oftast kan ni få en supersnabb leverans via tsreklam.se men för att vara på den säkra sidan bör man köpa in extra när man väl handlar in reklamgodis. Tänk också på att det är viktigt att variera godiset och efter säsong samt högtider. Det är inte en bra strategi att bara ha tuggummi eller choklad varje gång ni har en utåtriktad aktivitet.

Tänk på att ha olika sorter varje gång på grund av allergiker eller för att fler ska gilla just det ni bjuder på.

Om ni får ett tillfälle för ett event men inte har reklamgodis redo i ett litet lager kan ni komma att bli mindre intressanta än resterande konkurrenter på eventet. Har alla andra godis men inte ni kommer ni definitivt att få mindre besökare. Alla vill ha gratis, speciellt om det är ätbart och gott!

Därför ska ni alltid vara förberedda på möjligheter som kan komma där ni behöver reklamgodis för att få än mer reklam för ert företag.

Ett lager med reklamgodis är också väldigt bra ifall ni ska göra något speciellt inom företaget. Kanske har ni någon födelsedag, speciell dag för företagets historia eller att någon varit trogen arbetare i 10 år? Då är det ett bra tillfälle att ha möjlighet att ställa fram lite godis för de anställda så att de känner sig bra bemötta och behövda av företaget. En bra arbetsgivare som ger det lilla extra och visar uppskattning till sina anställda ger också trogna arbetare tillbaka.

På tsreklam.se kan du dessutom få prisförslag om du köper in ett lager, för att få bästa pris på produkterna. Så vänta inte med att beställa, snart kanske du behöver ditt reklamgodis!