Det är bra att ha ett lager reklamgodis för oförutsägbara händelser och för att alltid ha redo. Men man måste ändå vara noga med att man köper in sorter som har lång hållbarhet. De flesta godis sorter har det men man vill inte dela ut sega och hårda kolor. Därför bör företaget tänka igenom inköpen noga.

Vad ska det vara till?

När ska vi använda det?

Vilka ska få godiset?

Dessa frågor kan vara bra att ställa sig. Kanske vill du köpa in endast för att ha inför mässor och events där du vill att kunder ska stanna vid din monitor. Då kan de vara bra att kunna köpa in inför sådana events. Men har du tänkt att alltid ha en skål vid receptionen så bestäm vilken sort och gärna variera kanske varje vecka. Du kanske också vill att dina anställda ska ha lite i fikarummen och kontoren, då är det bra att köpa in ofta men lägga upp det så att du tjänar på dina beställningar.

Väljer du att handla ditt reklamgodis via tsreklam förekommer oftast hållbarhetstiden. Men står det inte så tveka inte att kontakta dom så att du vet hur länge de håller. Ska du exempelvis som nämnts ha en skål godis vid receptionen är karameller ett passande knep. Dom har också alltid lång hållbarhet så att du kan köpa in ett ordentlig lager och samtidigt se hur mycket som går åt under hur lång tid.

Tänk igenom hur mycket ni ska dela ut, vart ni ska dela ut det och till vilka. Man vill inte köpa på sig ett lager som inte kommer till användning och sedan blir för dåligt för att kunna dela ut. Skulle ni däremot få ett lager som aldrig verkar ta slut, så fixa lite fina små presentförpackningar till era anställda med godiset.