Det är viktigt att du har rätt godis efter säsong, högtider eller vanlig vardag. Om det är juletider kommer ingen bli direkt uppmärksammad om du står med en vanlig godisskål eller påskgodis!

Tänk igenom noga vad det är ni kommer att göra, under vilka högtider och säsonger. Vissa godissorter passar bäst på våren och andra på vintern.

Under sommaren vill man gärna inte ha en halvsmält chokladbit utan då är det ypperligt tillfälle att istället bjuda på en söt karamell med goda smaker av exotiska frukter. På tsreklam kan du införskaffa karameller med din logotyp på pappret dessutom.

Har du något event inför påsken då ska du givetvis köpa ditt reklamgodis i det temat precis som med alla andra högtider. Det är superenkelt att få den rätta produkten inför kommande högsäsong genom tsreklam. De har en hel uppsjö med olika varianter och tänk på att om du inte hittar just det du söker, ta kontakt med dem. Alla deras produkter ligger inte uppe på webben.

Detsamma ska man tänka på om man har ett mer vanligt vardags event där du vill kunna bjuda på godis. Kanske kommer ni stå på en marknad och informera om just era tjänster och då är det passande att rikta in sig på barnfamiljer. Då kanske godisförpackningar eller klubbor är mer lockande för temat och miljön.

Om ni kommer befinna er i en miljö med mycket folk, tänk på vad som är mest lönsamt. Att löpa in godispåsar som ni kan hälla ut i skålar är ett ypperligt sätt för att dra ner på kostnaderna men samtidigt få massor av godis för era besökare. Ni vill ju inte säga nej om man vill ta två godisbitar.

Desto mer godis och ju mer det passar säsong och tema desto mer kommer folk att bli intresserade av er och era produkter.