Det finns många leverantörer att välja mellan när du ska välja ditt reklamgodis. Men det är viktigt att tänka på att hitta någon med bra sortiment, pris och med kunskap i området.

Genom att handla reklamgodis på tsreklam.se får du inte bara bra priser, utan också en leverantör som har stor kunskap och erfarenhet inom området. Tsreklam har även ett fantastiskt sortiment med ännu fler sorter än vad de visar på sin hemsida. Om du inte hittar något direkt på hemsidan kan du enkelt kontakta dem för att få information om vad de har att erbjuda ditt företag. De har också bra information om vilken dina mått din logotyp ska ha, som du vill ha på just det specifika godiset du väljer.

Men det finns såklart andra leverantörer där ute på marknaden som är värda att känna till. En bra leverantör är matsmart för dig som inte behöver ha just tryck på de godiset du vill dela ut. De tar nämligen tillvara på godis som börjar närma sig bäst före datum och godis som fått skönhetsfel under produktionen till ett mycket lågt pris. Du hjälper både miljön och får mycket godis till billigt pris!

En annan leverantör som funnits i hela 22 år är karamello. Dom har en hel uppsjö med olika godisar och ger en mycket bra information kring produkterna, innehåll och enkel navigerad sida. Dom riktar specifikt in sig på reklamgodis.

Så va noga med att hitta en leverantör som har bäst pris på marknaden och den med mest kunskap. Det är också ett plus att få en leverantör som har tips till ert företag på hur ni bäst når ut med ert reklamgodis. Det visar både på kunskap och engagemang hos leverantören.

Vi rekommenderar såklart tsreklam då dom har bra priser, fantastiskt sortiment och bemöter varje kund med värme och respekt.