Reklamgodis är ett fantastiskt sätt att nå ut till fler människor med ert budskap och logotyp. Inför mässor och andra events där det rör sig mycket folk men samtidigt finns många andra aktörer vill man vara lockande för de som går förbi. Godis är bra sätt som enkelt lockar människor. Har ni dessutom inte bara er logotyp på utan också ett bra och kraftfullt budskap som passar ert företag, då ger det än mer effekt. När någon får ert reklamgodis och kanske stoppar i väskan till senare, har dem kvar ert budskap. När man sedan kommer hem och tar upp godiset så läser man också förpackningen vilket kan göra att man blir nyfiken och kollar upp ert företag. Detta resulterar ibland i att man får in en ny kund som blir intresserad av att ta del av det ni erbjuder.

Reklamgodis är också passande att ha både i fikarummet som i receptionen. Ni kanske får många besök varje dag av både återkommande och nya kunder. Då är det bra att ha en skål vid receptionen eller i väntrummet där man kan ta sig en godisbit. Tänk på att variera sorterna, utseendet och framförallt genom tiden. För en återkommande kund hos ert företag som bara stöter på samma sorts klubba eller karamell på mässor som i receptionen så kan man få en känsla av att det blir enformigt.

Tänk därför på att använda olika sorter över tid men också ha ett litet lager med reklamgodis som passar för olika tillfällen.

Det är extra viktigt att ha passande godis inför högtider och andra viktiga tillfällen. Närmar sig påsken vill man gärna inte ha en polkagris. På tsreklam.se hittar ni alla sorter för högtider och andra tillfällen. Här får ni också ett billigt pris och bra service för att hitta det reklamgodis som passar just ert företag.