Det är viktigt att ert företag tänker på att er logga ska passa till de reklamgodis ni köper. Därför måste ni ta kontakt med er profilreklam-firma så de kan ge er den design som ska sitta på just det godis ni vill ha.

Ni får en bra guide redan via tsreklam på just den produkt ni vill ha där det står vilka färger som omslagspapper finns i och vilket material. Sedan framkommer även information om maximal tryckyta samt antal tryckfärger. Det gör att ni enkelt kan få fram just er logga på den sortens reklamgodis ni vill ha. Det ger också möjligheten till att variera mellan olika sorter så att ni visar er kreativa sida samt flexibilitet.

Skulle ni däremot vilja ha godis utan tryck med er logga kan ni köpa det via matsmart där ni får superbilligt godis. Matsmart är det perfekta valet för er som inte vill ha något tryck på godiset utan bara bjuda på vanligt godis utan reklam på. Inte bara är det billigt, du hjälper även till för en bättre miljövänlig värld. Matsmart tar nämligen vara på de produkter som kanske fått lite skönhetsfel under framtagningen eller att bäst före datumet närmar sig. Så bra godis som smakar hur bra som helst till ett fantastiskt pris. Du hjälper dessutom miljön och att man inte slänger bort sådant som inte behöver slängas.

Så tänk igenom ert köp ordentligt innan ni börjar med att fixa loggor och annat. Via tsreklam kan du dessutom kontakta dem om du inte hittar en produkt just på webben, de finns nämligen hundratals mer produkter hos dem. Vill du däremot inte ha ett tryck på godiset så klicka in på matsmart och börja kolla runt efter det som passar just ert syfte. Hittar du inte något just nu så ha koll, utbudet uppdateras med nytt regelbundet.